Kebo ilang, tombok kandhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan kebo ilang, tombok kandhang iku tegesé wis kélangan, malah kudu ngetokaké wragad manèh.

Uga delengen[besut | besut sumber]