Kebo bulé mati sétra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan kebo bule mati setra iku tegesé wong pinter nanging ora ona sing nganggokaké.

Uga delengen[besut | besut sumber]