Kategori:Lenga atsiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lenga atsiri, ditepungi uga minangka lenga èsènsial, lenga terbang, utawa lenga èteris, arupa asil èkstraksi saka tetanduran utawa kéwan sing hidrofob sarta gampang nguwap jroning suhu ruwang. Lenga atsiri dipigunakaké minangka bahan baku wangi-wangian sarta obat.

Kaca-kaca ing kategori "Lenga atsiri"

Kategori iki mung isi kaca ngisor iki.