Kategori:Lenga atsiri

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lenga atsiri, ditepungi uga minangka lenga èsènsial, lenga terbang, utawa lenga èteris, arupa asil èkstraksi saka tetanduran utawa kéwan sing hidrofob sarta gampang nguwap jroning suhu ruwang. Lenga atsiri dipigunakaké minangka bahan baku wangi-wangian sarta obat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Lenga atsiri ing Wikimedia Commons.

Artikel-artikel wonten ing kategori "Lenga atsiri"

Kategori punika namung ndarbèni kaca punika.