Kategori:Lenga atsiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lenga atsiri, ditepungi uga minangka lenga èsènsial, lenga terbang, utawa lenga èteris, arupa asil èkstraksi saka tetanduran utawa kéwan sing hidrofob sarta gampang nguwap jroning suhu ruwang. Lenga atsiri dipigunakaké minangka bahan baku wangi-wangian sarta obat.

Kaca-kaca ing kategori "Lenga atsiri"

Kategori iki isi 2 kaca. Ana ngisor iki dituduhaké 2 kaca.