Kategori:Lenga atsiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lenga atsiri, ditepungi uga minangka lenga èsènsial, lenga terbang, utawa lenga èteris, arupa asil èkstraksi saka tetanduran utawa kéwan sing hidrofob sarta gampang nguwap jroning suhu ruwang. Lenga atsiri dipigunakaké minangka bahan baku wangi-wangian sarta obat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Lenga atsiri ing Wikimedia Commons.

Kaca-kaca ing kategori "Lenga atsiri"

Kategori iki mung isi kaca ngisor iki.