Kasimbar, Parigi Moutong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kasimbar, Parigi Moutong
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Parigi Moutong {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kasimbar iku kecamatan ing Kabupaten Parigi Moutong propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Parigi Moutong