Kartun animasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jaran animasi

Kartun animasi punika film kanggo wayang, televisi utawa layar komputer, kang ana obah gambar, ngelawan saka animasi ing umum, kang kalebu film digawé nggunakaké lempung, wayang, 3-D modhél lan bahan liyane. Kartun animasi isih digawé kanggo hiburan, komérsial, pendidikan,[1] lan tujuwan pribadi.

Referensi[besut | besut sumber]

Quote[besut | besut sumber]