Kartun animasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jaran animasi

Kartun animasi punika film kanggo wayang, televisi utawa layar komputer, kang ana obah gambar, ngelawan saka animasi ing umum, kang kalebu film digawé nggunakaké lempung, wayang, 3-D modhél lan bahan liyane. Kartun animasi isih digawé kanggo hiburan, komérsial, pandhidhikan,[1] lan tujuwan pribadi.

Referensi[besut | besut sumber]

Quote[besut | besut sumber]

  1. Dalacostaa 2009.