Kargowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kargowa
POL Kargowa COA.svg
Lambang Kargowa
POL Kargowa map.svg
Lokasi Kargowa
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kargowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kargowa (Jerman Unruhstadt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.