Karenina Maria Anderson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karenina
Karenina.jpg
LairKarenina Maria Anderson
Pakaryanaktris, modhèl, pragawati
Taun aktif1995 - saiki

Karenina Maria Anderson (lair ing Jakarta, 28 Fèbruari 1983; umur 37 taun).Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng ora trep, contoné amarga kakèhan Karenina iku salah sijiné modhèl, pragawati, lan juru main filem.[1] Karenina biyasa diundang kanthi jeneng Nina.[1] Karenina miwiti karir kanthi dadi modhèl wiwit umuré 12 taun.[1] Karenina duwé bakat modhèl iki wiwit cilik amarga wiwit cilik Karenina seneng ngaca lan nggaya ing ngarep kaca.[1] Saliyané iku, Karenina uga seneng difoto.[1]

Perancang busana Adji Notonegoro iki kang sepisanan ngertèni bakat Nina.[1] Nalika Adji arep mamèraké gaun-gaun rancangané kang paling anyar, Adji Notonegoro banjur ngajak Nina dadi modhèlé.[1] Karir profésional Nina kawiwitan saka kéné.[1] Ora mung dadi modhèl lan pragawati, Nina uga suksès dadi bintang iklan lan dadi modhèl vidéo klip.[1] Amarga misuwur ing donyaning modhèl, Karenina banjur éntuk tawaran akting.[1] Film kang judhulé Jomblo dadi filem kang sepisanan kanggoné Nina.[1] Sanajan mung dadi cameo, nanging aktingé bisa narik kawigatèn sutradara Jeremias Nyangoen saéngga Nina diajak main ing filemé kang judhulé I Love You, Om.[1] Ing filem iki, Nina akting dadi modhèl kang jenengé Nayla kang dadi lesbian.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 30 Agustus 2011)