Kapuloan Habomai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kapuloan Habomai (Ruslan: Хабомаи (Khabomai), Jepang: 歯舞群島 (Habomai guntō) utawa 歯舞諸島 (Habomai shotō) yaiku sakumpulan islet ing Kapuloan Kuril paling kidul. Kapuloan kasebut saiki ana ing ngisor pamrentahan Ruslan, nanging bebarengan karo Iturup (Etorofu), Kunashir (Kunashiri), lan Shikotan diklaim dening Jepang.

Pranala jaba[besut | besut sumber]