Kamentrian

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kamentrian iku siji bagéan utawa departemen saka pamaréntah nagara, sing dikepalani déning sawijining mentri. Kamentrian biasané dumunung ana ing sawijining kabinèt sing dipimpin déning perdhana mentri, presidhèn, utawa kanselir.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kamentrian&oldid=975830"