Kamentrian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kamentrian iku siji bagéan utawa departemen saka pamaréntah nagara, kang dikepalani déning siji mantri. Kamentrian racaké dumunung ana ing siji kabinèt kang dibawahi mahamantri, présidhèn, utawa kanselir.

Uga delengen[besut | besut sumber]