Kambium

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kambium

Kambium yaiku perangan saka wit-witan kang arupa ayid, manggon ana ing antarané kulit lan pang.[1] Biasané pang kang jenis iki atos lan didarbèni déning uwit kang umuré dawa. Kambium ing kayu nduwèni fungsi minangka jalur dat hara saka jero lemah nganti godhong, sarta naluraké kasil fotosintetis, kang gunané kanggo panganan wit-witan.[1]

Cathetan sikil[sunting | Owah sumber]

  1. ^ a b [1], Kaunduh 2/10/2012.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

[2]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kambium&oldid=934965"