Kambium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kambium

Kambium ya iku pérangan saka wit-witan kang arupa ayid, manggon ana ing antarané kulit lan pang.[1] Lumrahé pang kang jinis iki atos lan didarbèni déning uwit kang umuré dawa. Kambium ing kayu nduwèni fungsi minangka jalur dat hara saka jero lemah nganti godhong, sarta naluraké kasil fotosintetis, kang gunané kanggo panganan wit-witan.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b [1], Kaunduh 2/10/2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

[2]