Kamajaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamajaya saka basa Sangskerta kāmajaya sing tegesé "digdaya ing kasih" iku tegesé bisa: