Kaliurang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kaliurang iku obyek plesir ing kaki gunung Merapi, ing sisi lor kota Yogyakarta.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaliurang&oldid=837840"