Kaliurang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kaliurang iku obyek plesir ing kaki gunung Merapi, ing sisi lor kota Yogyakarta.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaliurang&oldid=837840"