Kaliurang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaliurang iku obyek plesir ing kaki gunung Merapi, ing sisih lor kutha Yogyakarta.