Kalianda, Lampung Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalianda, Lampung Kidul
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kalianda iku kecamatan ing Kabupaten Lampung Selatan propinsi Lampung.

Kabupaten Lampung Selatan