Kalianda, Lampung Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalianda, Lampung Kidul
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri18.01.06 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Selatan {{{nama dati2}}}]]

Kalianda iku kecamatan ing Kabupaten Lampung Selatan propinsi Lampung.

Kabupaten Lampung Selatan