Kalehjoosh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalehjoosh
Keledoş 02.jpg
JinisSoup
Panggonan asalBendera_Iran Iran
  Médhia: Kalehjoosh

Kalehjoosh ( Pèrsi: کله‌جوش‎‎ ) Utawa Kaljoosh ( Persian : کلجوش) minangka salah sawijining olahan tradisional sing khas Iranian awu kang kalebu meat (opsional), kashk, lentils ijo, beet putih lan chickpeas. Iku misuwur ing Iran, Azerbaijan ( Azeri : Kələcoş ) lan Turki Kidul ( Turki : Keledoş ). [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "دیکشنری آنلاین آبادیس - معنی کله‌جوش". Dictionary.abadis.ir. Dibukak ing 15 December 2017.