Kedhaton Buckingham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kadhaton Buckingham)
Kadhaton Buckingham
Kadhaton Buckingham - London

Kadhaton Buckingham utawi wonten ing Basa Inggris punika Buckingham Palace punika papan minangka dalemipun Ratu Inggris kanthi resmi ing London. Istana punika papan kanggé kadadosan-kadadosan kanagaran, papan kanggé nyambut dhayoh, lan ugi papan kanggé pariwisata. Asring nalika wayah kabagyan lan ugi nalika nembe dhuka papan punika kanggé pusat kempaling masarakat Britania Raya.