Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Beira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja Katedral Bunda Rosario ing Beira

Kabiskopan Agung Beira (Latin: Beiren(sis)) yaiku Tahta Metropolitan kanggo provinsi grejawi Beira, Mozambik.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 4 September 1940: Didegake minangka Kabiskopan Beira saka Prelatur Teritorial Mozambik
  • 4 Juni 1984: Dipromosike dadi Kabiskopan Agung Metropolitan Beira

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 19°50′S 34°51′E / 19.833°S 34.850°E / -19.833; 34.850

  • Arquidiocese da Beira. Resenha Histórica, Beira: Archdiocese of Beira, 1988