Kačamak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kačamak
Качамак со кисело млеко и парче сирење.jpg
Prepared Kačamak in traditional restaurant in Trnica, North Macedonia
Jeneng liyanéKachamak, pura, bakrdan
JinisPudding
Panggonan asalBosnia and Herzegovina
Tlatah utawa prajaBalkans
Woworan pokokCornmeal
Buku masakan: Kačamak  Médhia: Kačamak

Kačamak ( Cyrillic : качамак; Albania : Kaçamaku), uga dikenal minangka pura ( Cyrillic : пура), yaiku salah sawijining jinis olah-olahan bubur jagung sing digawe ing Balkan . Jenengé asale saka tembung Turki kaçamak, tegese nylametake . Panganan iki uga dikenal minangka bakrdan (бакрдан) ing Makedonia Lor .