Jumrah Ula

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jumrah Ula iku salah siji saka telu jumrah sing kudu dibalang krikil nalika ngayahi ngibadah kaji. Jumrah Ula iki wujud jumrah sing paling cilik lan wajib dibalang déning para jamaah kaji ing dina tasrik, ya iku tanggal 11, 12 lan 13 Dulhijah. Ing dina tasrik iki para jamaah kaji mbalang katelu jumrah kanthi urutan wiwit saka Jumram Ula, Jumrah Wustha banjur Jumrah Aqabah.

Tabel wektu mbalang jumrah[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]