Juanes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Juanes (Juan Esteban Aristizábal Vásquez) (lair ing Kolombia, 8 Juli 1972; umur 44 taun) kondhang karo jeneng Juanes yakuwi penyanyi saka Kolombia, penulis lagu, musisi, produser rekaman, penari, dheweké lair lan gedhé ning Medellín, Kolombia.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Juanes&oldid=1100160"