Juanes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Juanes (Juan Esteban Aristizábal Vásquez) (lair ing Kolombia, 8 Juli 1972; umur 45 taun) kondhang karo jeneng Juanes yakuwi penyanyi saka Kolombia, penulis lagu, musisi, prodhuser rekaman, penari, dhèwèké lair lan gedhé ning Medellín, Kolombia.

Cathetan suku[besut | besut sumber]