Jouko Törmänen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jouko Sihveri Törmänen (lair 10 April 1954 - surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 60 taun), iku juru main ski lumpat Finlandia. Dhèwèké iku dadi jawara nalika Olimpiade Mangsa Atis ing taun 1980.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]