Djoni Irawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Joni Irawan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Djoni Irawan SH (lair 16 Juni 1958 – pati 15 Oktober 2012 ing umur 54 taun) iku paraga Roy ing filem Si Doel Anak Sekolahan.