John Maynard Keynes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Maynard Keynes
Keynes 1933.jpg
John Maynard Keynes
Lair (1883-06-05)Juni 5, 1883
Karajan Manunggal Cambridge, Cambridgeshire
Pati April 21, 1946(1946-04-21) (umur 62)
East Sussex, Inggris
Pakaryan Ekonom
Baron Keynes kapisanan
Bojo Lydia Lopokova
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

John Maynard Keynes 18831946, punika satunggiling ahli ékonomi saking Britania Raya. Piyambakipun dados misuwur déning téyorinipun bab Makro-Ékonomi. Piyambakipun gadhah pangidhepan manawi Pamaréntah kedah tumut ngurusi ékonomi. Karyanipun ingkang misuwur judulipun: The General Theory of Employment, Interest and Money (1936). Piyambakipun ugi tumut ngréncangi yasa IMF.

Uga delengen liyané[besut | besut sumber]

Kutipan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Cithakan:Inggris-bio-stub