John Maynard Keynes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Maynard Keynes
Keynes 1933.jpg
John Maynard Keynes
Lair (1883-06-05)Juni 5, 1883
Karajan Manunggal Cambridge, Cambridgeshire
Pati April 21, 1946(1946-04-21) (umur 62)
East Sussex, Inggris
Pakaryan Ekonom
Jejuluk Baron Keynes kapisanan
Bojo Lydia Lopokova

John Maynard Keynes 18831946, punika satunggiling ahli ékonomi saking Britania Raya. Piyambakipun dados misuwur déning teorinipun bab Makro-Ekonomi. Piyambakipun gadhah pangidhepan menawi Pamaréntah kedah tumut ngurusi ékonomi. Karyanipun ingkang misuwur judulipun: The General Theory of Employment, Interest and Money (1936). Piyambakipun ugi tumut ngréncangi mbangun IMF.

Uga pirsani liyane[besut | besut sumber]

Kutipan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Cithakan:Inggris-bio-stub