John Maynard Keynes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
John Maynard Keynes
Keynes 1933.jpg
John Maynard Keynes
Lair(1883-06-05)Juni 5, 1883
Karajan Manunggal Cambridge, Cambridgeshire
PatiApril 21, 1946(1946-04-21) (umur 62)
East Sussex, Inggris
PakaryanEkonom
Baron Keynes kapisanan
BojoLydia Lopokova

John Maynard Keynes 18831946, punika satunggiling ahli ékonomi saking Britania Raya. Piyambakipun dados misuwur déning téyorinipun bab Makro-Ékonomi. Piyambakipun gadhah pangidhepan manawi Pamaréntah kedah tumut ngurusi ékonomi. Karyanipun ingkang misuwur judulipun: The General Theory of Employment, Interest and Money (1936). Piyambakipun ugi tumut ngréncangi yasa IMF.

Uga delengen liyané[besut | besut sumber]

Kutipan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Cithakan:Inggris-bio-stub