John Maynard Keynes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
John Maynard Keynes
John Maynard Keynes
Lair (1883-06-05)Juni 5, 1883
Flag of the United Kingdom Cambridge, Cambridgeshire
Tilar donya April 21, 1946(1946-04-21) (umur 62)
East Sussex, Inggris
Pagawéyan Ekonom
Judhul Baron Keynes kapisanan
Garwa Lydia Lopokova

John Maynard Keynes 18831946, punika satunggiling ahli ékonomi saking Britania Raya. Piyambakipun dados misuwur déning teorinipun bab Makro-Ekonomi. Piyambakipun gadhah pangidhepan menawi Pamaréntah kedah tumut ngurusi ékonomi. Karyanipun ingkang misuwur judulipun: The General Theory of Employment, Interest and Money (1936). Piyambakipun ugi tumut ngréncangi mbangun IMF.

Uga pirsani liyane[sunting | besut sumber]

Kutipan[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Cithakan:Inggris-bio-stub