Jerome Sinclair

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jerome Sinclair
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jerome Terence Sinclair
Tanggal lair (1996-09-20) 20 Sèptèmber 1996 (umur 22)
Papan lair Birmingham, England
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 12 in)[1]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Watford
Angka 17
Karir nom
2006–2011 West Bromwich Albion
2011–2012 Liverpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2016 Liverpool 2 (0)
2015Wigan Athletic (loan) 1 (0)
2016– Watford 5 (0)
2017Birmingham City (loan) 7 (0)
Tim nasional
2011–2012 England U16 5 (3)
2012 England U17 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:05, 31 December 2017 (UTC).


Jerome Terence Sinclair (lair ing Birmingham, 20 Sèptèmber 1996; umur 22 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan negara Inggris sing main kanggo klub Birmingham City minangka juru main silihan saka Watford, lan main ing posisi penyerang.

Sinclair wiwit karir junior ing West Bromwich Albion lan Liverpool[2] lan miwiti karir ing klub senior.[3] Sinclair miwiti debut ing tim senior ing 26 Sèptember 2012 ing pertandhingan Piala Liga Inggris mungsuh West Bromwich Albion, ing umur 16 taun 6 dina sing ndadékaké dhèwèké minangka juru main Liverpool paling énom kang main ing tim senior ing pertandhingan resmi.[3]

Sinclair nerusaké patang penampilan kanggo Liverpool sawisé disilihaké menyang klub Wigan Athletic kang namung main sapisan.[4] Sinclair nandhatangani kontrak kanggo Watford ing wulan Juli 2016 kanthi beaya transfer £ 4yuta.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. title=Jerome Sinclair(dipunundhuh tanggal 5 Januari 2018)
  2. title=Liverpool teenager Jerome Sinclair set to become club's youngest ever player aged 16 years and six days(dipunundhuh tanggal 5 Januari 2018)
  3. a b title=West Brom 1-2 Liverpool(dipunundhuh tanggal 5 Januari 2018)
  4. a b title=Jerome Sinclair – Watford(dipunundhuh tanggal 5 Januari 2018)