Jeremias van Riemsdijk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Jeremias van Riemsdijk, (Utrecht, 18 Oktober 1712 - Batavia 3 Oktober 1777) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 30. Dhèwèké maréntah antara taun 17751777.


Uga delengen[sunting | besut sumber]