Jeremias van Riemsdijk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jeremias van Riemsdijk, (Utrecht, 18 Oktober 1712 - Batavia 3 Oktober 1777) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 30. Dhèwèké maréntah antara taun 17751777.


Uga delengen[besut | besut sumber]