Jejak Langkah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jejak Langkah iku seri kaping telu Tétralogi Buru kang dianggit déning Pramoedya Ananta Toer.[1] Buku iki dibabar kang kapisan ing taun 1985, nanging ing wektu iku buku iki boten saged terbit amargi dilarang déning Kejaksan Agung.[1] Jejak Langkah punika terbit sabibaripun Anak Semua Bangsa ingkang dados buku kapindho.[2] Tokoh utama wonten buku punika taksih sami kaliyan buku sadèrèngipun ya iku Minke.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b Pramoedya Ananta Toer (2002). Jejak Langkah. Yogyakarta: Jalasutra. k. 1-3. ISBN 979-8659-14-7. 
  2. a b "Jejak Langkah". goodreads. Dijupuk 19 Oktober 2015.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)



Tetralogi Buru Pramoedya Ananta Toer

Bumimanusia.jpg Anaksemuabangsa.jpg Jejaklangkah.jpg Rumahkaca.jpg
Bumi Manusia | Anak Semua Bangsa | Jejak Langkah | Rumah Kaca
Karya liyané