Anak Semua Bangsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anak Semua Bangsa iku buku kaloro saka sèri Tetralogi Buru novèl karya Pramoedya Ananta Toer.

Sawetara sasi sawisé kababar ing taun 1981, buku iki bebarengan karo buku Bumi Manusia dilarang sumebar déning Kejaksaan Agung.


Tetralogi Buru Pramoedya Ananta Toer

Bumimanusia.jpg Anaksemuabangsa.jpg Jejaklangkah.jpg Rumahkaca.jpg
Bumi Manusia | Anak Semua Bangsa | Jejak Langkah | Rumah Kaca
Karya liyané