Jared Fogle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jared Fogle
Jared Fogle Subway 2014.jpg
Fogle, 2014
LairJared Scott Fogle
(1977-08-23) Agustus 23, 1977 (umur 43)
Amérika Sarékat Indianapolis, Indiana, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaJared S. Fogle
Jared the Subway Guy
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1999-2015
BojoElizabeth Christie (o. 2001; peg. 2007) Katie McLaughlin (o. 2010; peg. 2015)
Anak2

Jared Scott Fogle (lair ing Indianapolis, Indiana, 23 Agustus 1977; umur 43 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika. Sawise nyuda bobot awak sing signifikan amarga mangan sandwic Subway, Fogle dadi juru bicara kampanye iklan perusahaan wiwit taun 2000 nganti 2015.

Cathetan suku[besut | besut sumber]