James N. Gray

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
James N. Gray

Jim (James) N. Gray yaiku salah sijining ilmuwan komputer sing nampa Turing Award ing taun 1998 "amarga kontribusiné sing migunani banget kanggo penelitian ing bidang basis data lan pamrosesan transaksi kaliyan kapemimpinan teknis ing implementasi sistem" [1].

Gray nempuh pendhidhikan sarjana ing bidang matematika rékayasa ing University of California, Berkeley ing taun 1969, lan salanjuté nerusaké ing tingkat Ph.D. ing bidang Ilmu Komputer nalika taun 1969 [2].

Gray kerja minangka paneliti lan perancang perangkat lunak ing pirang-pirang perusahaan, kasmasuk ing antarané IBM, Tandem lan DEC, lan saiki kerja minangka Technical Fellow ing Microsoft Research San Francisco [3].

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab James N. Gray ing Wikimedia Commons.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=James_N._Gray&oldid=834753"