Jambu, Pakpak Bharat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jambu, Pakpak Bharat
Nagara Indonésia
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Pakpak Bharat {{{nama dati2}}}]]

Jambu iku kecamatan ing Kabupaten Pakpak Bharat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Pakpak Bharat