Jailolo Kidul, Halmahera Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jailolo Kidul, Halmahera Kulon
Nagara Indonésia

Jailolo Kidul iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahera Kulon propinsi Maluku Lor.

Kabupatèn Halmahera Kulon, propinsi Maluku Lor