Jailolo, Halmahera Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jailolo, Halmahera Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Kulon {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Jailolo iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahéra Kulon, propinsi Maluku Lor.

Kabupatèn Halmahéra Kulon