Jagung kètel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kettle corn
Kettle Corn.jpg
Unless it is inspected very carefully, the clear coating of sugar on kettle corn is barely visible
JinisPopcorn,
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokCorn, sugar, salt, oil
Buku masakan: Kettle corn  Médhia: Kettle corn
Video clip of selling kettle corn.

Jagung ketel minangka salah sawijining jinis jagung sing legi sing biasane dicampur utawa dibumboni karo gula, uyah, lan minyak olahan warna-warni. Biasane digawe ing ceret wesi, mula jenenge, nanging ing jaman saiki digunakake jinis panci lan wajan.