Jagal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Butcher
Butcher.jpg
A butcher in Charlottesville, Virginia, in 2015
Panggawean
Jinis Vocation
Bidang kagiatan Manufacturing
Deskripsi
Lapangan kerja Retail
Pekerjaan kang ana hubungané Animal husbandry
Penghasilan $36,000 - $43,000 CAD [1]
Jagal sing kerja ing Suriah

Jagal minangka wong sing bisa nyembeleh kewan, ndandani daginge, adol daginge, utawa melu kombinasi telung tugas kasebut. [2] Dheweke bisa nyiyapake potongan daging lan unggas standar kanggo didol ing perusahaan panganan ritel utawa Grosir. Jagal bisa dipunginaake dening supermarket, toko, toko daging lan pasar iwak, omah jagal, utawa bisa uga mandhiri . [3]

Jagal adol barang ing toko khusus, umume diarani toko jagal ( American American ), jagal (Inggris Afrika Selatan ) utawa toko jagal ( Inggris Inggris ). Jagal ing toko daging bisa uga nindakake daging utama, nanging biasane bakal nggawe daging sekunder kanggo nyiyapake potongan daging sing adol. Toko kasebut uga bisa adol produk sing gegandhengan, kayata Charcuterie, panganan panas (nggunakake produk daging dhewe), persediaan persiapan panganan, barang panggang lan barang-barang toko. Toko daging bisa duwe macem-macem jinis kewan, potongan daging lan kualitas potongan. Kajaba iku, toko daging bisa uga fokus karo budaya, utawa kewarganegaraan, produksi daging. Sawetara toko daging, sing diarani "delis daging", bisa uga kalebu panganan enak .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Alberta Wage Information". Alis.alberta.ca. Dibukak ing 2012-04-04.
  2. "Merriam-Webster's Dictionary's definition of "butcher"".
  3. "Employment information for butchers". Diarsip saka sing asli ing 2010-04-05. Dibukak ing 2010-04-25.