Jacques Cartier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jacques Cartier (14911557), punika satunggiling navigator kaliyan panjlajah Prancis. Piyambakipun ingkang manjlajahi tlatah Kanada. Lajeng mamanggihaken lèpèn ingkang sapunika dipunwastani lèpèn St. Lawrence.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.