Jacqueline Ngu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jacqueline Ngu

Jacqueline Ngu iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1993. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jacqueline_Ngu&oldid=679046"