Iwur, Pegunungan Bintang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Iwur, Pegunungan Bintang
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.12.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Pegunungan Bintang {{{nama dati2}}}]]

Iwur iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Pegunungan Bintang Provinsi Papua.

Kabupatèn Pegunungan Bintang