Iwak (panganan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tempe sambel teri goreng

Iwak minangka panganan nuduhake panggunaan pegangan kewan iwak lan bagean awak iwak ( daging, organ awak, minyak iwak, lsp) minangka panganan. Tembung "iwak" ing saben dinane bisa nuduhake organisme utawa bahan panganan. Kanggo panganan laut sing ora mung mligi kanggo iwak nanging uga organisme liyane kayata kerang lan timun segara, bisa uga diarani panganan laut .