Menyang kontèn

Indihiang, Kutha Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Indihiang, Kutha Tasikmalaya
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.78.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tasikmalaya {{{nama dati2}}}]]

Indihiang iku kacamatan ing Kutha Tasikmalaya, Jawa Kulon.

Désa-Désa[besut | besut sumber]

Kutha Tasikmalaya