Ibu, Halmahera Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ibu, Halmahera Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Kulon {{{nama dati2}}}]]

Ibu iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahera Kulon propinsi Maluku Lor.

Kabupatèn Halmahera Kulon