Menyang kontèn

I Love Bacon!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
I Love Bacon!
PangecapanAndrews McMeel Publishing
ISBN978-0-7407-9766-8

I love Bacon! minangka buku masak kanthi luwih saka seket resep sing ditrapake kanggo panganan daging babi lan daging babi, sing umume kalebu koki selebriti . Buku kasebut ditulis dening Jayne Rockmill lan fotografi diwenehake dening Ben Fink. Rusak dadi wolung bagean, buku kasebut nutupi cara nggawe daging babi krasan lan pindhah menyang " brunch " lan "cokotan cilik" sadurunge nutupi sup, salad lan pinggir, pasta, iwak, daging, lan panganan cuci mulut. Aku Sayang Bacon! diterbitake ing Oktober 2010 dening Andrews McMeel Publishing lan ketemu komentar sing apik kanggo sajian unik lan tips kuliner sing migunani kanggo para pemula.

Aku Sayang Bacon! ngemot luwih saka 50 resep saka koki selebriti kalebu Cat Cora, John Besh, Ming Tsai, lan Chris Cosentino, uga biografi ringkes koki kasebut. [1] Iki menehi resep daging dhasar uga masakan sing duwe daging babi minangka salah sawijining bahan utama. [2] [3] Resep-resep kasebut diklompokake dadi wolung bagean diwiwiti karo Make Your Own Bacon sing resep kanggo "Bacon Klasik", "Bacon Braised Spicy", "Bacon Kedelek Jahe", "Belly Pork Crispy", lan "Belly Pork Style Chinese" . Pitung bagean isih ana ( Brunch ; Gigitan Cilik ; Sup, salad lan Sisi, Pasta, Ikan, Daging lan Desserts ) ngemot resep-resep kanggo piring sing nggunakake daging babi minangka salah sawijining bahan utama.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Bacon Today (bacontoday.com). Bacon Today's "I Love Bacon" Interview With Jayne Rockmill Archived 2010-11-20 at the Wayback Machine.. 2010. Retrieved November 10, 2010.
  2. Johnson, Carol. "Party books: New additions to your entertaining library". Kansas City Star. November 3, 2010. Retrieved November 10, 2010.
  3. Wood, William R.."'The cleanest fat': Pork belly is versatile, emotional and Southwest Michigan chefs love to serve it". Kalamazoo Gazette. November 1, 2010. Retrieved November 10, 2010