Hyderabadi biryani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hyderabadi biryani
Hyderabadi Chicken Biryani.jpg
Hyderabadi biryani
Panggonan asalIndia
Tlatah utawa prajaHyderabad
Woworan pokok
Buku masakan: Hyderabadi biryani  Médhia: Hyderabadi biryani

Biryani Hyderabadi minangka sawijining olahan macem-macem jinis biryani saka Hyderabad, India . [1] Iki disiapake saka beras kanthi nggunakake metode dum masak, lan minangka fitur umum ing pesta pernikahan Hyderabadi.

  1. Colleen Taylor Sen (2004). Food culture in India. Greenwood Publication. p. 115. ISBN 0-313-32487-5. Dibukak ing 12 October 2011.