Hoobastank

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hoobastank
Hoobastank MAA.jpg
Pratélan latar wuri
Saka Agoura Hills, California
Génre Alternative rock, post-grunge
Mangsa akarya 1994–present
Labèl Island
Sana jaringan http://www.hoobastank.com/
Anggota Doug Robb
Dan Estrin
Chris Hesse
Jesse Charland
Tilas anggota Markku Lappalainen
Jeremy Wasser
Derek Kwan
Josh Moreau
David Amezcua

Hoobastank inggih punika band aliran alternatif rock saking Amerika ingkang dipunwentuk taun 1994. Anggota saking grup punika inggih punika:

  1. Doub Robb (vokal)
  2. Dan Estrin (gitaris)
  3. Chris Hesse (drummer)
  4. Markku Lappalainen (bassit)

Album kaping setunggal Hoobastank mboten sukses ing pasaran. sami kalian album- album sapanungalipun tuladha album selajengipun, THEY SURE DON'T MAKE BASKETBALL SHORTS LIKE THEY USED TO (1998) lan FORWARD (2000).

Karir Hoobastank[sunting | Owah sumber]

Debut grup punika dipunwiwiti ing taun 1997 ingkang dipunparingi judul Muffins. Ing album kaping 4 Hoobastank ing label Island Records. Album kaping 4 piyambak gadhahi judul Hoobastank ingkang dados wiwit kaberhasilan Hoobastank. Album punika dipunlajengaken kalih album The Reason ingkang sukses ing pasaran ngagem hits The Reason, Crawling In The Dark dan Running Way.[1]

Album saking Hoobastank[sunting | Owah sumber]

Album saking Hoobastank inggih punika:

  1. FOR(N)EVER (2009)
  • All About You
  • Gone Gone Gone
  • I Don't Think I Love You
  • My Turn
  • Sick of Hanging On
  • So Close, So Far
  • Tears Of Yesterday
  • The Letter
  • Who The Hell Am I?
  • You're The One
  1. Every Man for Himself (2006)
  2. The Reason (2003)
  3. Target EP (2002)
  4. Hoobastank (2001)
  5. They Sure Don't Make Basketball Shorts Like They Used To (1998)[2]

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)
  2. ^ (en)www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hoobastank&oldid=947661"