Hjelmelandsvågen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hjelmelandsvågen
Désa ing Norwegia
Negara  Norwegia
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Hjelmelandsvågen punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hjelmelandsvågen&oldid=884000"