Hjelmeland

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Hjelmeland
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norwegia
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Hjelmeland punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hjelmeland&oldid=1008956"