Hiyashi chūka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hiyashi chūka
Hiyashi chuka by woinary at 551 Horai in Osaka Intl Airport.jpg
Hiyashi chūka topped with ham, eggstrips, tomato and menma
Jeneng liyanéReimen
JinisChinese noodle
Panggonan asalJapan
Woworan pokokChilled ramen noodles
Buku masakan: Hiyashi chūka  Médhia: Hiyashi chūka

Hiyashi chuka minangka salah sawijining olahan mi. Topping populer yaiku sawetara daging (ham, pitik rebus utawa daging babi panggang ( Char siu )), potongan tamagoyaki (telur dadar), sayuran musim panas kaya timun lan tomat, menma (tunas pring sing difermentasi), lan beni shōga (jahe acar) minangka bumbu . Toppings dipotong tipis, bisa dicampur karo mi lan saos. Saos tare biasane digawe saka banyu, cuka pari, kecap, gula, minyak wijen, lan wiji wijen.