High School Lover

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

High School Lover nggih punka filem drama romantis Amérikah Sarékat ingkang dipun damel taun 2017, kaarahaken déning Jerell Rosales minangka pakaryan wiwitanipun ing kancah perfilman. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem punika antawisipun François Arnaud, Lana Condor, Julia Jones, lan James Franco. High School Lover kapirsan ingkang kapisan wonten ing Lifetime surya4 Februari 2017.

Badhé dipundamelipun filem punika sampun kawartosaken ing wulan Agustus 2016, kanthi sesirah High School Affair, ingkang cariyosipun bilih James Franco badhé ndhèrèk ngarahaken film punika sesarengan kaliyan Jerell Rosales.[1] Ing wulan Januari 2017, kagiyaraken bilih Franco badhé kajibah maragani filem punika, lan ugi dados juru damel eksekutif.[2] Kawartosaken ugi bilih Paulina Singer lan François Arnaud katetepaken minangka juru paraga utamaing filem punika.[3]

Ing wulan Januari 2017 kagiyaraken bilih filem punika badhé dados salah setunggalipun perangan penting wonten adicara ing Lifetime, lan kapirsanan kaping pisan ing surya 4 Februari 2017.[4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]