Higashi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Higashi
Higashi.jpg
JinisWagashi
Panggonan asalJapan
Woworan pokokUsually rice flour
VariasiGoshikiitō (bainiku, hakka, nikkei, shōga, yuzu), hakusansekkei, hanakazura, mugirakushizuka, nininsuzuka, rakugan, Shigure no Matsu, suiko
Buku masakan: Higashi  Médhia: Higashi

Higashi (basa Jepang: 干 菓子 utawa 乾 菓子, manisan garing), kalebu jinis wagashi, sing garing lan ora sithik banget udan, saengga tetep luwih dawa tinimbang jinis wagashi liyane. Glepung sing digunakake ing higashi biasane digawe saka beras, sing duwe macem-macem macem-macem jinis dhewe. Tepung digawe saka bahan liyane, kayata azuki, kedele utawa kacang ijo lan pati asring digunakake uga.