He Zhenliang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

He Zhenliang (Aksara Cina Prasaja:何振梁, lair ing Wuxi, Jiangsu, 29 Desember 1929 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 85 taun), iku sawijining pulitikus lan diplomat Tiongkok.[1] Dhèwèké tau njabat dadi Wakil Présidèn Komité Olimpiade.

Réferènsi[besut | besut sumber]