Hauge, Rogaland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hauge, Rogaland
Désa ing Norwegia
Negara Flag of Norway Norwegia
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Hauge, Rogaland punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hauge,_Rogaland&oldid=883980"