Hauge, Rogaland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hauge, Rogaland
Désa ing Nurwègen
Negara Nurwègen
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Hauge, Rogaland punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]