Haroldo Lara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Haroldo de Melo Lara (lair 9 Juni 1934 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 80 taun), iku sawijining juru nglangi Olimpiade Brazilia Olympic swimmer (1952, 1956 ).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]